abril 24, 2019 11:56 pm

Echipa care nu a pierdut 10 jocuri și stadion ostile pentru colchoneros care la Anoeta au pierdut în 3 din ultimele 4 vizite.

După magia Jocurilor Olimpice, este timpul să se scufunde înapoi programul de sezon târziu, în special finala Cupei Mondiale în cazul în care el trebuie să lupte din nou cu goggia Sofia pentru titlul în jos. „voi lua o pauză, atunci voi merge la sunt, sunt încă în dispută pentru titlul de coborâre Sofia goggia, ea mă precede cu 23 de puncte, astfel încât acesta este scopul meu, dar acum am nevoie de o pauză, un moment pentru a respira „mostenitor Shiffrin -.. pe programe Vonn este, de asemenea, exprimate în moștenitorul desemnat, în vârstă de 23 de ani Mikaela Shiffrin, aur în slalom uriaș și argint în combinat. castigatorul ultimei Cupei Mondiale, ar putea fi să ia ștafeta de la Lindsey Vonn în mână, care a confirmat că a încheiat cariera olimpică aici. „Cunoscându-Lind Sey, nu cred acest lucru „, a răspuns el, râzând. „Eu nu sunt neapărat să preia ceva pentru acest sport. Voi face tot posibilul să crească sportul în orice mod posibil. » Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

14 martie 2018 – Milano Coperta revistei speciale pe Geneva Motor Show Pentru cei care iubesc masinile si de joi, 15 martie, motoarele cu Gazzetta dello Sport pe chioșcurile de ziare nu este special dedicat Geneva Motor Show. Un gratuit de 32 de pagini insera ratat cu toate automobile protagoniștii știri ale emisiunii a venit la numărul ediției 88.

Geneva, a fost întotdeauna considerată case majore ale lumii ca un exemplu care nu trebuie ratat pentru a lansa noile produse și de această dată tradiția are confirmate. focus tehnic – Focus pe Germania, fără a uita desigur, coreeană, franceză, suedeză și italiană, desigur, cu deschiderea de serviciu dedicat pentru Ferrari 488 Track. Există, de asemenea, servicii extinse și fotografii pe SUV-uri, pe hibride și electrice, precum și, mașinile cele mai reci. Totul la Geneva special standurile de ziare cu Gazzetta dello Sport, joi, 15 martie 2018. Gasport © Reproducerea rezervate scrie un comentariu

28 ianuarie 2017 – Milano Serena Williams se întoarce pentru a șaptea regina de timp de la Australian Open (2003, 2005, 2007, 2009, 2010 și 2015, alte triumfă) bate în final întreaga familie, confruntarea directă 28, și a doua finală în Melbourne după 2003, sora ei Venus, împăturită 6-4 6-4 într-o oră și 22 de minute. Cu acest succes, 72 ° cariera, realizată de cădere fără un set, americanul de pe Graf în calculul Slam castigat, 23-22, și a făcut până la o lungime de Detinatorul recordului Margaret Court, care a fost în tribune la aplaudă și care este probabil deja în acest an, am văzut viziunea rivalul fiica legendarului lui Richard și Oracene, pierderea de înregistrări.

LIVE Toate meciurile de Gazzetta.it  Jocul – ca de multe ori sa întâmplat în provocările dintre surorile (acum bugetul este 17-11 pentru Serena), arată latita, copleșit de tensiunea și emoțiile. Înainte de a începe, totuși, un lucru este deja sigur: este finala Slam cu cea mai mare vârstă medie, simptom al clasei mare de doi jucători, dar și flop-ul, cel puțin în acest sezon timpuriu la, așa-numita Generația următoare, care se repercutează de asemenea, la turneul bărbaților. În orice caz, cele două seturi care livrează din nou mitul Serena fotocopiile de vânt: ambele păstrează serviciul până la 3-3, apoi Serena se întinde cu o pauză în al șaptelea joc și să devină imposibil de găsit. Există câteva fotografii spectaculoase, Serena se dovedește foarte atent să nu supra-stimula laturile greșite diagonale, cel care suferă cel mai mult, face o mai bună utilizare a serviciului și atacă al doilea Venus, încercând să reziste, dar de multe ori iese din ritm.  link-uri Copiere    GalleriaSerena, triumf în familie: 7-minune în Melbourne SHARE Digits – Bugetul vincenti- liber, 27-23 Serena și Venus 21-25, confirmă calitatea nu excelentă a meciului, dar nu există nici o îndoială că a câștigat cel mai puternic, care este mai utilizate la manipularea acestor emoții (Venus nu juca o finala de Grand Slam din 2009 și, practic, 2011-2014 a fost aproape un fost jucător) și să ia o viteză mingea mai mult de mare fără a merge la probleme.

Aplauze Dar înfrângerea, numit pe bună dreptate un model, capabil să se întoarcă la cel mai înalt nivel, în ciuda unei boli, sindromul Sjogren, care, în multe cazuri, este complet debilitante. Final Australian Open, dezlantuie Serena Willams și distruge valorile sale rachete – O finală care, cu toate acestea, este paradigma impasului de tenis feminin, care așteaptă cu nerăbdare întoarcerea de aproape treizeci de Sharapova pentru a da se ridică la un loc în care există jucători Circuit cum ar fi Kerber, The Muguruza sau Pliskova, care pot găsi perioada de grație, dar nu au puterea tehnice și mentale pentru a contracara Serena atunci când ea vrea să joace. Mai tineri Williams este din nou, printre altele, numărul unu mondial de deplasare Kerber, numărul săptămânii 310 din Detinatorul recordului, cu toate că antrenorul Mouratoglou obiectivul nu este în partea de sus a Ligii, care necesită programare prea intens, dar victoriile din Grand Slam . Riccardo Crivelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

26 martie 2018 – Milano, John Fisher, omul peste bord Controlul cursa de Volvo Ocean Race a fost informat de către echipa Sun Hung Kai / scallywag un accident cu un om peste bord, luni după-amiază la aproximativ 13:42. Echipa, împreună cu centrul de coordonare pentru salvare maritimă, se efectuează o căutare și salvare pentru a prelua membrul echipajului care lipsesc, John Fisher (Marea Britanie), purtând echipament de supraviețuire când a căzut peste bord, dar organizatorii au făcut cunoscut pentru a hrăni puține speranțe de a găsi el în viață: „trebuie să recunoaștem că șansele de salvare de succes o diminuare.“ Restul echipajului este raportat ca fiind sigur și în stare bună, deși din punct de vedere psihologic pierderea a fost foarte grea.

Accidentul a avut loc la aproximativ 1400 de mile vest de Capul Horn. Vântul în zona de căutare este la fel de mare ca 35 de noduri vest. Temperatura apei este de 9 grade Celsius.

Există lumina zilei, dar vremea se deterioreze în orele următoare. Având în vedere condițiile de puterea mării într-o furtună, nu este o opțiune pentru a devia oricare dintre celelalte șase concurenți din Volvo Ocean Race, care sunt cel puțin 200 de mile la est și în direcția vântului SHK / scallywag, pentru a ajuta la exploatarea cercetării. 400 mile – pentru MRCC a identificat o navă de aproximativ 400 de mile marine distanță și a fost deviat pe scena. În etapa care sa încheiat în Hong Kong, Vestas el a avut un accident cu o coliziune cu o barca de pescuit și a murit un pescar chinez. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

03 martie 2019 – Madrid exaltare de Morata. Repetiția EPA pentru călătoria Torino din 12 martie, a mers destul de bine la Atletico Madrid, care a câștigat lor de a patra victorie consecutivă, toate fără a colecta rețele, o victorie cu 2-0 în San Sebastian Real Sociedad. Echipa care nu a pierdut 10 jocuri și stadion ostile pentru colchoneros care la Anoeta au pierdut în 3 din ultimele 4 vizite.

Singurul accident nefericit problema musculare Filipe Luis, care urmează să fie evaluate. TEST GENERAL? – Succesul a venit, datorită două goluri în trei minute Alvaro Morata, două fotografii cap de acțiune bila se oprește. Simeon a folosit echipa care ar putea desfășura în Torino, cu Lemar și Morata în locul suspendat Campionilor Partey și bet365 mobile Diego Costa, atât pe banca astăzi și care ar putea fi folosite sambata viitoare contra Leganes ultim efort de Liga înainte de piemontez departe.